Aktualności

Konferencja FOOD: Zmiany i najważniejsze trendy 2022 dla branży spożywczej

Bezpieczeństwo Żywności, 31 stycznia, 2022

Konferencja FOOD: Zmiany i najważniejsze trendy 2022 dla branży spożywczej

Szanowni Państwo,

pomimo wciąż nieco niestabilnego czasu, nie rezygnujemy z organizacji branżowych spotkań. Tym razem będziemy gościć przedstawicieli sektora spożywczego. Jest nam bardzo miło poinformować, że organizujemy spotkanie w Łodzi, w dniu 18 marca 2022r.

Podejmiemy temat szeroko pojętej kultury bezpieczeństwa żywności, jej definicji i genezy, a przede wszystkim – zastosowania w wybranych standardach. Przedstawimy też najciekawsze modele budowania kultury bezpieczeństwa żywności wykorzystywane w praktyce. Temat ten przybliży Państwu nasz wieloletni audytor i ekspert bezpieczeństwa żywności – Jacek Markiewicz. Bliskie wszystkim zagadnienia ekologiczne i założenia certyfikacyjne w nawiązaniu do obowiązujących od 2021r. wymagań prawnych przedstawi Ewa Wanot, specjalistka w tej dziedzinie i kierownik certyfikacji w branży agro-spożywczej oraz biopaliw. Pani Paulina Szulc wprowadzi temat śladu węglowego w produkcji spożywczej i możliwości zarządzania strategiami zrównoważonego rozwoju. Natomiast Rafał Pietrasik, kierownik certyfikacji branży spożywczej, zapozna Państwa z wnioskami z ostatnich doświadczeń audytowych w zakresie IFS v7.

Najbardziej cieszy nas aktywny udział naszych klientów – Carrefour Polska oraz Zeelandia – którzy zgodzili się podzielić z nami swoimi doświadczeniami i osiągnięciami w ww. tematach.

ZAPISZ SIĘ NA KONFERENCJĘ

POBIERZ AGENDĘ

Termin i miejsce: 18 marca 2022r., Hotel Tobaco, Łódź

W programie:

  • Kultura bezpieczeństwa żywności w kontekście wymagań prawnych;
  • Praktyczne podejście do tematu kultury bezpieczeństwa żywności – doświadczenia firmy Zeelandia;
  • Certyfikacja ekologiczna w świetle zmian prawnych od stycznia 2021;
  • Certyfikacja ekologiczna w sieci handlowej – dobre praktyki Carrefour Polska;
  • Ślad węglowy produkcji żywności;
  • IFS v7 najczęstsze wnioski, niezgodności, ocena ryzyka, właściwa interpretacja wytycznych, częstotliwość przeglądów zarządzania.

Po prelekcjach zapraszamy na spotkanie koktajlowe w barze hotelu Tobaco

Koszt spotkania:

–  950 zł netto (w tym koszt z cateringiem);

– 1100 zł netto (koszt z cateringiem i parkingiem 1 doba)

Istnieje możliwość rezerwacji noclegów przez Bureau Veritas Polska lub indywidualnie
(240 pln pokój 1os. ze śniadaniem, 295 pln pokój 2os. ze śniadaniem)

ZAPISZ SIĘ NA KONFERENCJĘ

POBIERZ AGENDĘ

Więcej informacji:

Joanna Wesołowicz, joanna.wesolowicz@bureauveritas.com, 601 330 012

Patrycja Żbikowska, patrycja.zbikowska@bureauveritas.com, 601 699 309

Ewa Wanot, ewa.wanot@bureauveritas.com, 691 803 185

Rafał Pietrasik, rafal.pietrasik@bureauveritas.com, 601 757 525

Jacek Markiewicz, jacek.markiewicz@bureauveritas.com, 601 668 796

Zapisz się na newsletter Bureau Veritas i bądź na bieżąco!