Szkolenie z kategorii Bezpieczeństwo żywności

Kultura bezpieczeństwa żywności

O szkoleniu O szkoleniu

Szkolenie ma na celu poznanie istoty kultury bezpieczeństwa żywności, umiejętnośc jej budowania oraz poziom pomiaru wytycznych.

Ocena i Certyfikaty Ocena i Certyfikaty

  • Ocena Państwa uczestnictwa w szkoleniu prowadzona jest poprzez ciągłą ocenę zaangażowania w fazie teoretycznej i praktycznej szkolenia;
  • Na zakończenie szkolenia dostają Państwo certyfikat uczestnictwa w szkoleniu

Dla kogo Dla Kogo

Pracownicy działów jakości bądź wyznaczeni pracownicy działów produkcyjnych, kierownictwo średniego szczebla, pełnomocnicy ds. jakości.

  • Kultura Bezpieczeństwa Żywności – definicja
  • Przegląd wymagań dotyczących wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności (BRCGS Food Safety ver.8, IFS Food ver.7, FSSC 22000 ver.5.1)
  • Jak wdrożyć i „zmierzyć” Kulturę Bezpieczeństwa Żywności?
  • Co wpływa na Kulturę Bezpieczeństwa Żywności w Organizacji?
  • Kultura Bezpieczeństwa Żywności – definicja
  • Przegląd wymagań dotyczących wdrożenia kultury bezpieczeństwa żywności (BRCGS Food Safety ver.8, IFS Food ver.7, FSSC 22000 ver.5.1)
  • Jak wdrożyć i „zmierzyć” Kulturę Bezpieczeństwa Żywności?
  • Co wpływa na Kulturę Bezpieczeństwa Żywności w Organizacji?

Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)

Czytaj więcej

Zapisz się na newsletter Bureau Veritas i bądź na bieżąco!