Szkolenie jest jednym z pierwszych kroków do zostania kwalifikowanym audytorem rejestrowanym w CQI/IRCA. Podczas szkolenia zdobędą Państwo wiedzę na temat normy ISO 22000:2018 oraz nabędą umiejętności audytowania drugiej i trzeciej strony w zakresie jej wymagań. Po pozytywnym przejściu kursu będą Państwo umieli efektywnie przeprowadzać i raportować audyty w tym zakresie. Wszystkie materiały szkoleniowe, a także kompetencje trenerów są przygotowywane i nadzorowane przez CQI/ IRCA.
Pracownicy zarządzający auditami w organizacji oraz osoby zainteresowane uzyskaniem kwalifikacji uprawniających do przeprowadzenia auditów drugiej i trzeciej strony, dodatkowo potwierdzonych certyfikatem rejestrowanym w CQI/IRCA.
Interpretowanie wymagań ISO 22000:2018 w kontekście auditu systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności organizacji ze szczególnym uwzględnieniem następujących kwestii:
Celem szkolenia jest praktyczne i profesjonalne przygotowanie auditorów systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (ISO 22000):
Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)
Czytaj więcej
Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)
Czytaj więcejUwaga! Godziny kursy mogą ulec wydłużeniu w zależności od obszerności materiału i poziomu grupy szkoleniowej
Interpretowanie wymagań ISO 22000:2018 w kontekście auditu systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności organizacji ze szczególnym uwzględnieniem następujących kwestii:
Celem szkolenia jest praktyczne i profesjonalne przygotowanie auditorów systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (ISO 22000):
Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)
Czytaj więcej
Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)
Czytaj więcejUwaga! Godziny kursy mogą ulec wydłużeniu w zależności od obszerności materiału i poziomu grupy szkoleniowej