Szkolenie z kategorii Bezpieczeństwo żywności

FSMA ogólne wprowadzenie do spełnienia wymagań

O szkoleniu O szkoleniu

Kurs jest przeznaczony dla firm, które eksportują lub planują eksport żywność do USA. Szkolenie wprowadzi Państwa do wymagań prawnych zawartych w ustawie Food Safety Modernisation Act (FSMA).

 

Ocena i Certyfikaty Ocena i Certyfikaty

Uczestnik otrzyma zaświadczenie uczestnictwa w kursie.

Dla kogo Dla Kogo

  • Reprezentanci firm eksportujących do USA;
  • Członkowie zespołów ds. HACCP;
  • Audytorzy systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności;
  • Kierownicy, pełnomocnicy oraz specjaliści w zakresie systemów zarządzania jakością
    i bezpieczeństwem żywności;
  • Technolodzy żywności;
  • Osoby chcące uzyskać kwalifikacje do pełnienia funkcji PCQI.
  1. FSMA – wymaganie prawne, dla kogo jest ważne?
  2. Zakres zastosowania FSMA
  3. HACCP i HARPC
  4. Jak opracować Food Safety Plan?
  5. Jak nadzorować Prevetive Controls?
  6. Obowiązki PCQI.

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

  1. FSMA – wymaganie prawne, dla kogo jest ważne?
  2. Zakres zastosowania FSMA
  3. HACCP i HARPC
  4. Jak opracować Food Safety Plan?
  5. Jak nadzorować Prevetive Controls?
  6. Obowiązki PCQI.

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

Zapisz się na newsletter Bureau Veritas i bądź na bieżąco!