Szkolenie z kategorii Bezpieczeństwo Żywności

Jak realizować audyt dostawców w łańcuchu żywnościowym

O szkoleniu O szkoleniu

Dzięki szkoleniu dowiedzą się Państwo jak optymalizować metody i narzędzia (ankieta, check lista, raport) do prowadzenia audytu (auditu*) dostawców oraz wymienią Państwo doświadczenia i poglądy w tym zakresie.

Ocena i Certyfikaty Ocena i Certyfikaty

  • Ocena uczestników prowadzona jest poprzez ciągłą ocenę ich zaangażowania w fazie teoretycznej i praktycznej szkolenia;
  • Na zakończenie szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wystawiony przez Bureau Veritas Polska.

Dla kogo Dla Kogo

  • Osoby wyznaczone do przeprowadzania i zarządzania auditami dostawców;
  • Osoby z działów jakości oraz zakupów.
  • Osoby z następujących branż: przemysł rolno-spożywczy, co-packing, transport, logistyka, dodatki do żywności, opakowania.

Prezentacje oraz warsztaty:

  • Audity dostawców – doświadczenia BVC;
  • Prawidłowo przygotowana ankieta dostawcy;
  • Lista pytań do auditu, raport z auditu;
  • Klasyfikacja niezgodności, działania korygujące;
  • Opracowanie systemu oceny dostawcy;
  • Warsztaty, case study.

Absolwentka Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie (dzisiejszy Uniwersytet Warmińsko Mazurski) kierunek zootechnika oraz studiów podyplomowych na Politechnice Łódzkiej na wydziale chemii spożywczej: zarządzania jakością w przemyśle spożywczym i podyplomowych studiów pedagogicznych. Odbyła liczne szkolenia doskonalące oraz (…)

Czytaj więcej

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)

Czytaj więcej

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Studium Podyplomowego Polityki Warszawskiej – Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Pracy. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w zakresie GHP, GMP, HACCP i SZBŻ i SZJ, (…)

Czytaj więcej

  • Doświadczenie w prowadzeniu auditów;
  • Znajomość systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności (ISO 9001, HACCP, GMP/GHP, BRC, IFS, ISO 22000).

Prezentacje oraz warsztaty:

  • Audity dostawców – doświadczenia BVC;
  • Prawidłowo przygotowana ankieta dostawcy;
  • Lista pytań do auditu, raport z auditu;
  • Klasyfikacja niezgodności, działania korygujące;
  • Opracowanie systemu oceny dostawcy;
  • Warsztaty, case study.

Absolwentka Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie (dzisiejszy Uniwersytet Warmińsko Mazurski) kierunek zootechnika oraz studiów podyplomowych na Politechnice Łódzkiej na wydziale chemii spożywczej: zarządzania jakością w przemyśle spożywczym i podyplomowych studiów pedagogicznych. Odbyła liczne szkolenia doskonalące oraz (…)

Czytaj więcej

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)

Czytaj więcej

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Studium Podyplomowego Polityki Warszawskiej – Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Pracy. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w zakresie GHP, GMP, HACCP i SZBŻ i SZJ, (…)

Czytaj więcej

  • Doświadczenie w prowadzeniu auditów;
  • Znajomość systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności (ISO 9001, HACCP, GMP/GHP, BRC, IFS, ISO 22000).

Zapisz się na newsletter Bureau Veritas i bądź na bieżąco!