Żywność - szkolenia Bureau Veritas

Żywność

Oferowane tematy szkoleń

Kod Temat szkolenia
H01 ISO 22000 – System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
H02 Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000
H03 Audytor Wiodący Systemem Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000 rej. w IRCA
H04 Audytor Wewnętrzny HACCP
H05 System Bezpieczeństwa Pasz – wymagania jakościowe dla przemysłu paszowego
H06 Audytor Wiodący Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
H07 Praktyczna interpretacja IFS:2012 wersja 6.0
H08 Praktyczna interpretacja BRC:2015 wersja 7.0
H09 Global GAP-Dobra Praktyka Rolnicza
H10 Praktyczna interpretacja wymagań BRC Packaging v.5
H11 Jak realizować audyty dostawców w łańcuchu żywnościowym
H12 Warsztaty Food Defense – Obrona Żywności i Zarządzanie Kryzysowe
H13 Znakowanie żywności w oparciu o nowe wymagania unijne
H14 Zasady HACCP dla pracowników produkcyjnych
H15 Audytor Wewnętrzny IFS/BRC
H16 Warsztaty doskonalące dla auditorów ISO 9001 i ISO 22000
H17 FSSC 22000 a inne systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności, czyli jak spełnić wymagania liderów rynku spożywczego
H18 MSC Certyfikacja Rybołówstwa i Produktów Rybnych
H19 Audytor Wewnętrzny wg BRC IoP:2011
H20 VLOG – kontrola non-GMO w łańcuchu żywności
H21

FSPCA – Prewencyjne środki nadzoru w Bezpieczeństwie Żywności

Zapytaj o szkolenia

 

Aktualne szkolenia otwarte

Data Temat szkolenia
Cena / Zakwaterowanie
Lokalizacja Zapisz się
20-21.02.2018 H15 Audytor Wewnętrzny IFS/BRC
1200 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
23.03.2018 H13 Znakowanie żywności w oparciu o nowe wymagania unijne
750 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
26-27.04.2018 H15 Audytor Wewnętrzny IFS/BRC
1200 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
20.04.2018 H07 IFS v. 6.1 – praktyczna interpretacja wymagań i najnowszych zmian
500 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
20.04.2018 H08 BRC ver.7 – praktyczna interpretacja wymagań i najnowszych zmian
550 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
16.05.2018 H20 Vlog NEW
750 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
16-18.05.2018 H21 FSPCA – Prewencyjne środki nadzoru w Bezpieczeństwie Żywności
4470 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
22.05.2018 H10 Wymagania BRC Packaging v.5 NEW!
550 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
26.06.2018 H20 Vlog NEW
750 zł + VAT
Rzeszów
Zapisz się
09.07.2018 H07 IFS v. 6.1 – praktyczna interpretacja wymagań i najnowszych zmian
500 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
10-11.07.2018 H02 Audytor Wewnętrzny Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
1300 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się

 Podane powyżej ceny dotyczą kosztów szkolenia. Jeżeli chcieliby Państwo wykupić dodatkowo zakwaterowanie w hotelu prosimy o kontakt – ceny noclegów są ustalane indywidualnie na każde szkolenie.