Żywność

Oferowane tematy szkoleń

Kod Temat szkolenia
H01 ISO 22000 – System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
H02 Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000
H03 Audytor Wiodący Systemem Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000 rej. w IRCA
H04 Audytor Wewnętrzny HACCP
H05 System Bezpieczeństwa Pasz – wymagania jakościowe dla przemysłu paszowego
H06 Audytor Wiodący Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
H07 Praktyczna interpretacja IFS:2012 wersja 6.0
H08 Praktyczna interpretacja BRC:2015 wersja 7.0
H09 Global GAP-Dobra Praktyka Rolnicza
H10 Praktyczna interpretacja wymagań BRC Packaging v.5
H11 Jak realizować audyty dostawców w łańcuchu żywnościowym
H12 Warsztaty Food Defense – Obrona Żywności i Zarządzanie Kryzysowe
H13 Znakowanie żywności w oparciu o nowe wymagania unijne
H14 Zasady HACCP dla pracowników produkcyjnych
H15 Audytor Wewnętrzny IFS/BRC
H16 Warsztaty doskonalące dla auditorów ISO 9001 i ISO 22000
H17 FSSC 22000 a inne systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności, czyli jak spełnić wymagania liderów rynku spożywczego
H18 MSC Certyfikacja Rybołówstwa i Produktów Rybnych
H19 Audytor Wewnętrzny wg BRC IoP:2011
H20 VLOG – kontrola non-GMO w łańcuchu żywności
Zapytaj o szkolenia

 

Aktualne szkolenia otwarte

Data Temat szkolenia
Cena / Zakwaterowanie
Lokalizacja Zapisz się
11-15.09.2017 Audytor Wiodący ISO 22000 rej. w IRCA
3245 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
27.10.2017 H20 VLOG – kontrola non-GMO w łańcuchu żywności

890 zł + VAT

Poznań
Zapisz się
27-28.11.2017 Audytor
Wewnętrzny
IFS/BRC
1200 zł + VAT
Warszawa
Zapisz się
4-5.12.2017 Audytor Wewnętrzny ISO 22000
1200 zł + VAT
Kraków
Zapisz się

 Podane powyżej ceny dotyczą kosztów szkolenia. Jeżeli chcieliby Państwo wykupić dodatkowo zakwaterowanie w hotelu prosimy o kontakt – ceny noclegów są ustalane indywidualnie na każde szkolenie.