Szkolenie z kategorii Bezpieczeństwo żywności

Audyty zdalne w łańcuchu dostawców żywności

O szkoleniu O szkoleniu

Szkolenie ma na celu przedstawienie zasad i rodzajów audytów zdalnych oraz przejście wszystkich etapów audytowania i raportowania z uwzględnieniem specyfiki branży spożywczej.

Ocena i Certyfikaty Ocena i Certyfikaty

  • Ocena Państwa uczestnictwa w szkoleniu prowadzona jest poprzez ciągłą ocenę zaangażowania w fazie teoretycznej i praktycznej szkolenia;
  • Na zakończenie szkolenia dostają Państwo certyfikat uczestnictwa w szkoleniu

Dla kogo Dla Kogo

Pracownicy działów jakości bądź wyznaczeni pracownicy działów produkcyjnych, kierownictwo średniego szczebla, pełnomocnicy ds. jakości.

  1. Cel szkolenia.
  2. Co to jest audit zdalny? Definicja auditu zdalnego.
  3. IAF MD 4 jako podstawa przeprowadzania auditów zdalnych.
  4. Rodzaje auditów przeprowadzanych zdalnie.
  5. Generalne zasady przeprowadzania auditów zdalnych.
  6. Audyt zdalny a wytyczne GFSI, IFS, BRC, FSSC 22000.
  7. Kto może przeprowadzić audity zdalne?
  8. Planowanie auditów zdalnych. Czas przeznaczony na audit zdalny.
  9. Problemy i ograniczenia audytów zdalnych w branży spożywczej.
  10. Raportowanie auditów zdalnych.
  11. Audity zdalne a ocena ryzyka.

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

  1. Cel szkolenia.
  2. Co to jest audit zdalny? Definicja auditu zdalnego.
  3. IAF MD 4 jako podstawa przeprowadzania auditów zdalnych.
  4. Rodzaje auditów przeprowadzanych zdalnie.
  5. Generalne zasady przeprowadzania auditów zdalnych.
  6. Audyt zdalny a wytyczne GFSI, IFS, BRC, FSSC 22000.
  7. Kto może przeprowadzić audity zdalne?
  8. Planowanie auditów zdalnych. Czas przeznaczony na audit zdalny.
  9. Problemy i ograniczenia audytów zdalnych w branży spożywczej.
  10. Raportowanie auditów zdalnych.
  11. Audity zdalne a ocena ryzyka.

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

Zapisz się na newsletter Bureau Veritas i bądź na bieżąco!