Szkolenie skupia się na omówieniu aktualnych wymaganiach na podstawie standardu BRC Packaging Materials w wersji 7. Uczestnicy będą mieli okazję zapoznać się z kluczowymi obszarami dotyczącymi wymagań jakościowych opakowań do żywności. Szkolenie będzie także okazją do wymiany spostrzeżeń i konsultacji z ekspertem branżowym.
Certyfikat Bureau Veritas Polska po zakończeniu szkolenia.
Szkolenie skierowane jest do:
Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Studium Podyplomowego Polityki Warszawskiej – Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Pracy. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w zakresie GHP, GMP, HACCP i SZBŻ i SZJ, (…)
Czytaj więcejUczestnicy będą mieli okazję przeanalizować case study oparte na praktycznych przykładach wdrażania wymagań BRC Packaging Materials v. 7. Omówione zostaną dobre praktyki i skuteczne metody utrzymywania zgodności z tym standardem.