Nasi trenerzy

Kwalifikacje Trenerów są udokumentowane, certyfikowane, uznane w opinii międzynarodowej i co najważniejsze – poparte cenną praktyką i doświadczeniem.

Urszula Grzelecka

Urszula Grzelecka -

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Studium Podyplomowego Polityki Warszawskiej – Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Pracy. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w zakresie GHP, GMP, HACCP i SZBŻ i SZJ, zdobyte w pracy w Dziale Zapewniania Jakości w dużych międzynarodowych firmach spożywczych. Od kilku lat zajmuję się wdrażaniem i doradztwem w zakresie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, IFS Logistics i BRC Packaging w produkcji opakowań do żywności.

  • Bezpieczeństwo Żywności

Brak szkoleń dla wybranych kryteriów.

O nowych terminach poinformujemy wkrótce. Chcesz uzyskać wiecej informacji?

Ikona Zobacz powiązane szkolenia

Cena

Przewodniczący Zespołu Bezpieczeństwa Żywności wg IFS/BRC Food

Dowiedz się więcej

Zapisz się na newsletter Bureau Veritas i bądź na bieżąco!