Nasi trenerzy

Kwalifikacje Trenerów są udokumentowane, certyfikowane, uznane w opinii międzynarodowej i co najważniejsze – poparte cenną praktyką i doświadczeniem.

Jacek Markiewicz

Jacek Markiewicz -

Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia szkoleń umiejętnie łączy wiedzę teoretyczną ze swoim bogatym doświadczeniem audytorskim.Uczestnicy jego szkoleń poznają rzeczywiste zastosowanie  wymagań stawianych w takich standardach jak IFS (International Featured Standard), BRC (British Retail Consorcium), HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point – Analiza Zagrożeń i Krytyczne Punkty Kontroli) oraz ISO 22000 (System Zarządzania Bezpieczeństem Żywności). W wolnej chwili czyta książki sensacyjne i słucha bluesa.

  • Bezpieczeństwo żywności
w

Brak szkoleń dla wybranych kryteriów.

O nowych terminach poinformujemy wkrótce. Chcesz uzyskać wiecej informacji?

Ikona Zobacz powiązane szkolenia

Cena

Szkolenie: HACCP w praktyce

Dowiedz się więcej

Cena: 450zł + VAT

Kultura bezpieczeństwa żywności

Dowiedz się więcej

Cena: 650zł + VAT

Spotkanie branży spożywczej 2023: kryteria zrównoważonego rozwoju w produkcji żywności

Dowiedz się więcej

Cena: 1570zł + VAT

Zapisz się na newsletter Bureau Veritas i bądź na bieżąco!