Szkolenie z kategorii Bezpieczeństwo żywności

Szkolenie: Audytor Wewnętrzny Bezpieczeństwa Żywności na przykładzie systemów IFS/BRC

O szkoleniu O szkoleniu

Dzięki szkoleniu będą Państwo rozumieli wymagania oraz funkcjonowanie systemów m.in. IFS i BRC a także zasady ich audytowania.

Nabędą Państwo również umiejętności związane z:

  • planowaniem i przygotowaniem się do audytu
  • zbieraniem i analizowaniem dowodów
  • przeprowadzaniem auditu i raportowaniem jego wyników
  • organizowaniem i zarządzaniem auditem przeprowadzanym przez zespół auditorów

Ocena i Certyfikaty Ocena i Certyfikaty

  • Ocena uczestników prowadzona jest poprzez ciągłą ocenę ich zaangażowania w fazie teoretycznej i praktycznej szkolenia;
  • Na zakończenie szkolenia uczestnicy otrzymują certyfikat uczestnictwa w szkoleniu wystawiony przez Bureau Veritas Polska.

Dla kogo Dla Kogo

Szkolenie kierowane jest do pracowników wszystkich szczebli, osób odpowiedzialnych za wdrożenie nowych lub utrzymywanie istniejących systemów, kandydatów na auditorów wewnętrznych, osób zaangażowanych w doradztwo w zakresie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i ich auditowanie.

  • Przypomnienie głównych wymagań
  • Planowanie auditów i ustanawianie celów
  • Techniki auditu – Podejście do auditu, istotne kwestie, sposób prowadzenia auditu
  • Listy pytań kontrolnych
  • Niezgodności – identyfikacja, kwalifikacja, obiektywne dowody
  • Działania korygujące i zapobiegawcze
  • Tworzenie raportu z auditu
  • Działania poauditowe
  • Ćwiczenia

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)

Czytaj więcej

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Studium Podyplomowego Polityki Warszawskiej – Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Pracy. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w zakresie GHP, GMP, HACCP i SZBŻ i SZJ, (…)

Czytaj więcej

14.12.2021

1400zł + VAT

  • Wykształcenie średnie
  • Przypomnienie głównych wymagań
  • Planowanie auditów i ustanawianie celów
  • Techniki auditu – Podejście do auditu, istotne kwestie, sposób prowadzenia auditu
  • Listy pytań kontrolnych
  • Niezgodności – identyfikacja, kwalifikacja, obiektywne dowody
  • Działania korygujące i zapobiegawcze
  • Tworzenie raportu z auditu
  • Działania poauditowe
  • Ćwiczenia

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)

Czytaj więcej

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Studium Podyplomowego Polityki Warszawskiej – Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Pracy. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w zakresie GHP, GMP, HACCP i SZBŻ i SZJ, (…)

Czytaj więcej

14.12.2021

1400zł + VAT

  • Wykształcenie średnie

Zapisz się na newsletter Bureau Veritas i bądź na bieżąco!