Szkolenie z kategorii Bezpieczeństwo żywności

GMP+ zmiany standardów zgodnie z #2020

O szkoleniu O szkoleniu

Wszystkie firmy, które posiadają certyfikat GMP+ powinny zapoznać się z aktualnymi wersjami dokumentów i zastosować je w swoich organizacjach do 01.09.2024, wtedy kończy się okres przejściowy.

Od 01.09.2021 podczas audytu można dokonać zmiany z obecnego GMP+ FC scheme 2010 na nowy GMP+ 2020 FC scheme.

Dla kogo Dla Kogo

Pełnomocnicy ds. jakości, działy zaopatrzenia w branżach handlowych, produkcyjnych, paszowych.

• GMP+  – informacje ogólnie o standardzie
• Zmiany dotyczące systemu GMP+
• Dokumentacja GMP+ 2020
• Zakresy i wymagania
• Noty krajowe i dokumenty wsparcia
• GMP+ FRA (GMO controlled)
• Analiza przypadków (case study)
• Nowa dokumentacja GMP+

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)

Czytaj więcej

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Studium Podyplomowego Polityki Warszawskiej – Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Pracy. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w zakresie GHP, GMP, HACCP i SZBŻ i SZJ, (…)

Czytaj więcej

• GMP+  – informacje ogólnie o standardzie
• Zmiany dotyczące systemu GMP+
• Dokumentacja GMP+ 2020
• Zakresy i wymagania
• Noty krajowe i dokumenty wsparcia
• GMP+ FRA (GMO controlled)
• Analiza przypadków (case study)
• Nowa dokumentacja GMP+

Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)

Czytaj więcej

Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)

Czytaj więcej

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Studium Podyplomowego Polityki Warszawskiej – Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Pracy. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w zakresie GHP, GMP, HACCP i SZBŻ i SZJ, (…)

Czytaj więcej

Zapisz się na newsletter Bureau Veritas i bądź na bieżąco!