Zapoznanie z wymaganiami IFS Logistics 2.3 i zastosowanie ich w praktyce.
Standard IFS Logistics powstał w 2003 roku, skierowany jest do firm zajmujących się magazynowaniem i transportem. Często jest wymogiem współpracy z wieloma firmami handlowymi, głównie z Niemiec oraz Francji.
Po szkoleniu uczestnicy otrzymują certyfikat.
Odpowiedzialność wyższego kierownictwa
System zarządzania jakością i bezpieczeństwem produktu: Zadania zespołu HACCP, Zagrożenia bezpieczeństwa żywności w logistyce
Zarządzanie zasobami
Realizacja usług
Pomiary, analizy, ulepszenia
Obrona żywności i inspekcje zewnętrzne
Odpowiedzialność wyższego kierownictwa
System zarządzania jakością i bezpieczeństwem produktu: Zadania zespołu HACCP, Zagrożenia bezpieczeństwa żywności w logistyce
Zarządzanie zasobami
Realizacja usług
Pomiary, analizy, ulepszenia
Obrona żywności i inspekcje zewnętrzne
Absolwent Politechniki Łódzkiej. Magister inżynier Biotechnologii o specjalności Mikrobiologia Techniczna. Współpracę z Bureau Veritas Polska rozpoczął w 2003 roku. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate, polskie i europejskie, doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem (…)
Czytaj więcej
Absolwent Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie na kierunku Wydziału Technologii Żywności. Współpracę z Bureau Veritas rozpoczął w 2010r. Audytor i Trener w sektorze spożywczym. Posiada bogate doświadczenie audytowe związane z bezpieczeństwem żywności. Podczas prowadzenia (…)
Czytaj więcej
Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie i Studium Podyplomowego Polityki Warszawskiej – Zarządzanie Jakością, Środowiskiem i Bezpieczeństwem Pracy. Posiada wieloletnie doświadczenie praktyczne w zakresie GHP, GMP, HACCP i SZBŻ i SZJ, (…)
Czytaj więcej